deeVa kickar igång sommarens första stora partyhelg

Kent Nordström, en av bandmedlemmarna i deeVa är taggad inför den kommande spelningen.

Jokkmokkshjältarna i deeVa gör en spelning fredag 10 juni på Restaurang Opera i Jokkmokk. Bandet har varit i gång och repat sedan februari och meddelar att allt sitter som det ska inför den kommande spelningen. Jokkmokksborna är inbjudna till vad som blir lite av en kickstart av sommaren 

– Vi har fått många förfrågningar om spelningar och folk är redo för att komma ut och ha trevligt igen efter pandemi, berättar Kent Nordström.

deeVa är ett rockband som har rötterna i Jokkmokk och i Norrbotten. De levererar ett brett musikaliskt urval är underhåller alltid publiken på bästa sätt. De har influenser allt ifrån Kiss till Thomas Ledin, med mellanlandningar på Thin Lizzy, ZZ Top, AC/DC och även med låtar av Kent, Proclaimers och Midnight Oil.

– Det kommer att bli grymt kul att få spela låtarna igen. Vi har hållit på i 36 år och siktar på minst 36 år till och bräcka “Stones”, avslutar Kent Nordström.

deeVa skickar med en uppmaning och inbjudan till alla att komma och fira sommarens ankomst. Det utlovas en härlig partyafton och idel slagdängor som man kan dansa loss till.

deeVa in-action. Arkivbild från tidigare spelning.