|Glesbygdsromantik erbjuder exklusiv teakgrupp med hundtandsmönster!| Denna dans…

|Glesbygdsromantik erbjuder exklusiv teakgrupp med hundtandsmönster!|
Denna danskdesignade och stilfulla teakgrupp i cremevitt hundtandsmönster är antagligen den enda i sitt slag, på marknaden idag. För tillfället finns den i tryggt förvar i en stilig och kulturmärkt våning i Koskullskulle – Gällivare (långt ifrån kladdiga barnfingrar och leriga tassar). Tidigare bodde den i ett vackert nybygge med hänförande utsikt, som du ser på första bilden. Min mamma @maritasatterqvist har omsorgsfullt tvättat de fläckfria dynorna och oljat in teaken. Soffgruppen är i utmärkt skick, särskilt med tanke på åldern och den ljusa färgen! Gruppen är värderad hos auktoriserad värderingsman och kan nu bli din. Övrig information:
Tresitssoffan är 162 cm bred, 50 djup och har en sitthöjd på 45 cm med dynor. Tvåsitssoffan är 120 cm bred, 50 djup och har samma sitthöjd. Tillverkare: Durup pølstermobelfabrik, “DP” på 50-60- talet. Transport, mot avgift, kan erbjudas inom 20 – 30 mils radie men bäst är om du löser frakten på egen hand. Visning vid erlagd handpenning och ångerrätt efter visning. Pris 12 000 kr. Köp i kommentarer eller via PM, först till kvarn!
#unikinredning #teaksoffor #inredningsinspo #inredning #danskdesign #hundtandsmönster #retro #vintage #underbaraboning #svenskahem #skönahem #vintagehome #tillsalu #50tal #60tal

 Detta inlägg finns i sin helhet på Instagram-kontot glesbygdsromantik

Källa: glesbygdsromantik