|Good enough och så vidare| Det här kontot ska inte skapa (additions)stress hos …

|Good enough och så vidare|
Det här kontot ska inte skapa (additions)stress hos dig. Då har jag misslyckats med mitt syfte; att inspirera dig till ett mer ekologiskt- och socialt hållbart liv. Jag vill inte lägga på dig mera. Ta det här med maten, som exempel. När jag arbetade järnet så fanns varken tid, lust eller energi till att “laga mat från grunden”, bara uttrycket gav mig nässelutslag. Tack och lov för färdigmat och halvfabrikat, annars hade många inte fått i sig mat överhuvudtaget! Vad jag vill säga är att om du har ett hektiskt liv med många måsten , så ta för Guds skull inte på dig “hemmafrurollen” och drunkna i två heltidsarbeten. Om du däremot k a n (långt ifrån alla) och v i l l (varför måste man om man är nöjd?) växla ner – då har du en bättre chans att ställa om.
Finns det intresse att veta mer om min stora matomställning så hojta till! 🎂
Tårtan här är mest skryt men också kärlek. Jag bakar nästan aldrig och hellre än bra men jag ville bara säga att den är bakad enligt min relativt nya filosofi.
#downshifting #frivilligenkelhet #matglädje #stress #självhushållning #tårta #klimatsmart #hållbarhet #råvaror #hälsa #ekonomi #familjeliv

 Detta inlägg finns i sin helhet på Instagram-kontot glesbygdsromantik

Källa: glesbygdsromantik