Lego-lappen. En av mina favorittatueringar. Minns faktiskt inte vem som gaddade …

Lego-lappen. En av mina favorittatueringar. Minns faktiskt inte vem som gaddade den här, men den är gjord av Anders Sunna. Den bär jag på överarmen till min död. Förhoppningsvis efter ett långt och bra liv.
Det finns två “sanningar” om tatueringar som jag då och då stöter på. Det ena är (ironiskt nog) av Kim Kardashian, när hon svarar på frågan om varför hon inte har några tatueringar, säger något i stil med att: “man sätter inte dekaler på en Rolls Royce.” Hhmmm njaaa… jooo, det gör man ju visst. Bara en fegis köper en Rolls Royce utan att riskera KRAFTIGT sänka andrahandsvärdet. (Ingen gillar väl en rappare med gnuggisar i ansiktet? Det enda KISS hade kunnat göra bättre i sin karriär vore väl om dom tatuerat fast sminket i ansiktet redan 1973.)
Det andra handlar om att bli äldre. Folk brukar typ säga: “hur snyggt är det med en tatuering på 70årig hud?” Ja, inte fan vet jag men hur snyggt är det med 70årig hud öht?

Detta inlägg finns i sin helhet på Instagram-kontot

Källa: Magnus “Kitok” Ekelund, Jokkmokk

Nils Åke Magnus Ekelund, känd under artistnamnet Kitok, född 18 juli 1986 i Jokkmokk, är en svensk rappare, hiphopmusiker, sångare, låtskrivare och musikproducent från Jokkmokk. Han gör sedan 2014 musik under sitt samiska släktnamn Kitok