Omstartsfirande för Nilsons Livs

Tävlingar, tårta, rabatter, frukost och mycket annat stod på schemat när Nilsons Livs firade Circle K-stationens nya tak.

Under förra veckan firade Circle K i Jokkmokk en nystart för butiken och stationen, som har fått ett nytt tak över bränslepumparna. Det anordnades tävlingar, bjöds på frukost och tårta och såldes hamburgare till halva priset – och firandet lockade många glada besökare.

En tidig morgon i mitten av januari förra året svängde en lastbil in för att parkera på Circle K i Jokkmokk. Det gick dock inte som planerat, och lastbilen gled in i pumparna och i en av bjälkarna som höll uppe taket över bensinpumparna. Bjälken vek sig vid kraschen, med följden att hela taket föll till marken. Pumparna skadades, och räddningstjänsten ryckte ut till vad som förmodades vara ett stort bensinläckage. Lyckligtvis var det ingen människa under taket, så skadorna blev bara materiella. Och läckaget visade sig vara begränsat.

Efter en lång tid av arbete vid pumparna står nu det nya taket på plats. Det har också gjorts grävarbeten och lagts ny asfalt vid pumparna – och när nu allt arbete är klart var det läge att fira nystarten – även om verksamheten har pågått hela tiden.

En av aktiviteterna var en barnvänlig version av beer pong, där man ska kasta en bordtennisboll över ett bord och efter en studs få bollen att landa i muggar. Alla som lyckades träffa en mugg fick välja bland en hel hylla med priser.

Nu väntar Jokkmokks marknad, med stora mängder besökare under några intensiva dagar. Något som alla självklart ser fram emot!

Firandet inkluderade tårtbjudning!