|Precis den du är| När du är helt och hållet dig själv. Med dina särdrag och sk…

|Precis den du är|
När du är helt och hållet dig själv. Med dina särdrag och skavanker. Med fel och brister. Autentisk. Först då kan du sträcka ut dig. I all din prakt. Då tål du nordanvinden som vill kuva dig. Stolt och stadig står du genom stormen, genom angrepp från de som vill använda dig. Som vill plocka det bästa av dig, utan att ge någon näring tillbaka. När du är helt och hållet dig själv lockar du till dig färggranna fjärilar. De hjälper dig att blomma ut. Att nå din fulla potential, som det så vackert heter. Tillsammans med alla de som trivs i ditt sällskap. För att du är precis den du är. Varken mer. Eller mindre.
🌱
Åkerhults ängar blommar så vackert. Jungfru Marie nycklar är stolt solitär i ett hav av pigga prästkragar. I juli håller vi slåtter, precis som förr i tiden. Och vill det sig så ska några fjällnäsfår strosa runt och efterbeta för att bearbeta marken och trampa ner ängsfrön. Ängsmarkerna är hotade och därmed även alla bin, humlor och andra livsviktiga och vackra pollinerare. Vi ska göra vårt bästa för att hålla dem vid liv. Alla bäckar små, du vet.
🐝

#ängsmark #slåtter #fagaäng #räddabina #orkide #jungfrumarienycklar #fridlyst #växtkärlek #hållbarhet #helalandetlever #Lappland #norrbotten #norrland #vuollerim #jokkmokk #swedishlapland #självhushållning #gård #småbruk #odla #odling #odlainorr #downshifting #frivilligenkelhet #mat #matglädje #hälsa #ekologiskt #närproducerat #lantliv

 Detta inlägg finns i sin helhet på Instagram-kontot glesbygdsromantik

Källa: glesbygdsromantik