Spelarbesök i veckan!

Spelarbesök i veckan!

Marcus Kettler, 22 år, forward
Marcus tillhörde FC Gute under två säsonger, 2016 och 2017. Många av er minns säkert hans slit på topp och flera av hans mål hemma på Gutavallen. Och kanske från den gångna säsongen då han spelade för Karlbergs BK i samma serie som oss. Det blev sex mål i serien och ytterligare två i kvalet till division 1 (KB gick inte upp).

Fredrik Johansson, 24 år, forward
Fredrik spelade den gångna säsongen i Täfteå IK (div. 2 Norrland) och har tidigare spelat i Umeå i div. 1. Täfteå slutade 11:a i serien men Fredrik mäktade med att göra hela 22 baljor av lagets totalt 42. Det är alltså en pålitlig målskytt vi har att göra med här.

Viktor Walldén, 20 år, mittfältare
Viktor har gått på elitfotbollsgymnasiet i Örebro och tillhört Örebro SK de senaste säsongerna. En offensiv mittfältare som gjort P17-landskamper, haft A-lagskontrakt med ÖSK och suttit på bänken i Allsvenskan. Under säsongen har han spelat för ÖSK i U19 och U21 samt varit utlånad till IFK Kumla i div. 3 där blev det 10 matcher och ett mål.

Spelarna kommer som tidigare nämnts att träna ett par pass med A-laget och spela internmatchen på lördag. Träningarna och matchen äger rum på nya konstgräsplanen vid Säveskolan.

Internmatch FC Gute A-lag
Lördag 17/11
Kl. 14:00
Säves konstgräs

Vi ser fram emot att visa grabbarna vår fina förening och ge dem en så bra vistelse som möjligt på ön.

Forza Gute!