Inför: Notvikens IK 2 – IFK Kalix

Inför: Notvikens IK 2 – IFK Kalix

Matchinformation:
Division IV Norra, Herrar

Var? Tunavallen, Luleå
När? 2019-06-04, 19.00
Domare: Peter Lundström, Luleå
Assisterande domare: Ali Jafari och Ahmed Abdullahi Abdirahman, båda Boden.
Senaste mötet: 2019-03-10, Notvikens IK 2 – IFK Kalix 2-0

Motståndarna
Ännu ett av seriens andralag knackar på dörren och det är förmodligen seriens bästa av den sorten. Notviken har börjat seriespelet på ett övertygande sätt med fyra vinster och blott en förlust som facit. Man besitter en bred, jämn och kvalitativ trupp och därav är det något svårt att förutspå vilka spelare man ställer på banan under morgondagen. Det blir en härlig utmaning för Kalix del och med garanti en sevärd match för publiken.

Läget i truppen
Efter derbysegern under föregående onsdag och efter en match som kanske inte var av derbykaraktär, behöver Kalix nu ladda om då man ställs mot en av seriens bästa motståndare. Man gör det med en relativt helskinnad trupp där endast ett fåtal spelare saknas. William Kattilavaara och Nils Westring befinner sig båda på studentresa och är otillgängliga. Alex Öberg Koivumaa och Adam Norén befinner sig i Umeå och spelar inte mot Notviken. I övrigt är det ett starkt lag som Kalix formerar när man reser till Luleå under morgondagen.

Liverapportering
Matchen liverapporteras via applikationen Min Fotboll, ladda ner Min Fotboll idag för att inte missa någon av Kalix matcher under säsongen.

Detta inlägg finns i sin helhet på IFK Kalix hemsida http://www.ifkkalix.se/