Home ifk-kalix Inför: IFK Kalix – Övertorneå SK

Inför: IFK Kalix – Övertorneå SK

0
Inför: IFK Kalix – Övertorneå SK

Inför: IFK Kalix – Övertorneå SK

20 jun 284 visningar

20 jun 284 visningar

Matchinformation
Vad? Seriematch i Division IV Norra, herrar
Var? Furuvallen, Kalix
När? 2019-06-20, 19.00
Domare: Keijo Hyvärinen, Haparanda
Assisterande domare: Tommy Johansson, Överkalix och Brynolf Björnfot, Kalix

Motståndarna
Övertorneå finner vi på en sjätteplats i tabellen då man på senaste börjat pricka formen och samla på sig vinster. Laget är en blandning av egna spelare samt invärvade spelare ifrån de Finska regionerna där Mikko Barsk samt Kalixbekantingarna Jussi-Esko- och Juho-Teppo Berg är några av de mer profilstarka namnen. Övertorneå spelar en fysisk och direkt fotboll och det är ett lag med mycket fart under fötterna främst på kanter och i djupled framåt. En intressant och tuff tillställning väntar Kalix hemma på Furuvallen.

Läget i truppen
Kalix fortsätter på det vinnande spåret i Division IV efter att man senast slagit Sävast på bortaplan relativt komfortabelt. Truppen är nästintill intakt, David Olofsson saknas på grund av skadekänningar och är den enda spelaren på minussidan jämfört med senast. Ansluter gör Casper Henriksson som nu är spelklar samt Mustafa Sarvari som var skadad senast. Axel Drugge och Andreas Nilsson spelar inte mot Övertorneå.

Liverapportering
Om du inte besöker Furuvallen så följer du matchen via Min Fotboll, ladda mer Min Fotboll till din telefon för att inte missa någon av Kalix matcher under säsongen, avspark 19.00.