Inför: IFK Kalix – Haparanda FF

Inför: IFK Kalix – Haparanda FF

25 jun 244 visningar

25 jun 244 visningar

Matchinformation
Vad? Seriematch i Division IV Norra, herrar
Var? Furuvallen, Kalix
När? 2019-06-26, 19.00
Domare: Andreas Forsberg, Piteå
Assisterande domare: Tommy Johansson, Överkalix och Peter Morin, Kalix

Motståndarna
Haparanda är nykomlingar i Division IV och hittills har det varit en motig säsong resultatmässigt där man för närvarande ligger på en nedflyttningsplats. Laget är en blandning av yngre och mer rutinerade spelare ifrån närområdet där bland annat Mikael Mustajärvi återfinns, Mikael som i fjol spelade för Kalix har nu tagit på sig en annan roll som utespelare istället för målvakt. Även duktige Hamse Wahab har återvänt till Haparanda under sommaren och det är en kvick samt teknisk spelare som Kalix får se upp för.

Läget i truppen
Kalix saknade några spelare senast varav en av nyckelspelarna återvänder i form av kaptenen Jacob Josefsson. David Olofsson vilar fortsatt efter den lättare hjärnskakning han ådrog sig under ett träningspass nyligen. Axel Drugge, Andreas Nilsson och Sebastian Nordgren spelar inte mot Haparanda. Det är med andra ord en nästintill full styrka som tar sig an Haparanda under onsdagen.

Liverapportering
Matchen liverapporteras via applikationen Min Fotboll, ladda ner Min Fotboll till din telefon för att inte missa någon av IFK Kalix matcher under säsongen, avspark 19.00.

Detta inlägg finns i sin helhet på IFK Kalix hemsida http://www.ifkkalix.se/