Inför: Bodens BK FF 2 – IFK Kalix

Inför: Bodens BK FF 2 – IFK Kalix

för 20 minuter sedan 23 visningar

för 20 minuter sedan 23 visningar

Matchinformation

Vad? Seriematch i Division IV Norra, herrar
Var? Boden Arena, Boden
När? 2019-09-02, 19.30
Domare: Adam Backlund, Luleå
Assisterande domare: Sean Kopsala Limnerius och Robin Bergdahl, båda Boden

Motståndarna
Boden har blandat och gett under seriens gång där man inledde serien på ett starkt sätt efter premiärförlusten mot just Kalix, då skrevs slutresultatet till 3-1. Under de senaste omgångarna har man presterat sämre och under de fem senaste matcherna har man bara lyckats vinna en. Likt de övriga andralagen i serien är det svårt att sia om vilken trupp som står på planen vid avspark, Boden har dock varit noga med att låta sina avbytare ifrån den senaste division 1-matchen få kontinuerligt med speltid i division IV. Boden spelar en passningsinriktad och kreativ fotboll där man vanligtvis besitter stora spetsegenskaper. Ynglingen Miguel Hansson är lagets bästa målskytt på sju fullträffar och det är en kompetent och kapabel motståndare som Kalix tar sig an under kvällen.

Läget i truppen
Som under de tidigare matcherna dras Kalix fortsatt med ett par bortfall i truppen. Andreas Hedman och William Kattilavaara står fortsatt utanför truppen i och med deras skadebekymmer. Jacob Josefsson är avstängd och deltar inte mot Boden. Axel Drugge, Nils Westring och Alex Öberg Koivumaa är samtliga otillgängliga då de påbörjat sina studier i Umeå. I övrigt är det nästintill samma trupp som under föregående omgång besegrade Notviken och det lär krävas en minst lika kvalitativ insats som då för att ha chansen till tre poäng.

Liverapportering
Matchen liverapporteras via “Min Fotboll”, ladda ner applikationen där du följer samtliga av IFK Kalix matcher under säsongen, avspark 19.30 på Boden Arena

Detta inlägg finns i sin helhet på IFK Kalix hemsida http://www.ifkkalix.se/