Målvakter klara för säsongen 2020

Målvaktssidan under uppbyggnad och tre stycken kontrakt påskrivna, Johannes Jakobsson, Axel Drugge och Nils Westring fortsätter över 2020.

Johannes återvände i fjol till IFK Kalix efter en sejour i Pålänge GIF och spelade samtliga matcher utom en i division IV. Det är en rutinerad målvakt som gjort flertalet säsonger på seniornivå där han genomgående varit en trygg punkt längst bak.

Axel har haft ett par skadedrabbade säsonger och förhoppningarna är att han nu kan vara tillbaka och konkurrera på målvaktssidan. Det är en välskolad målvakt som nu går in på sin femte säsong med IFK Kalix.

Nils har visat en fin utveckling under de senaste säsongerna där hans kvaliteter med fötterna i kombination med sitt lugn bidragit till att resten av laget känner sig trygg med honom mellan stolparna.

Fler kontraktsförlängningar samt presentationer publiceras här på hemsidan samt våra sociala medier.

Publicerad: 2020-02-05 10:21

Detta inlägg finns i sin helhet på IFK Kalix hemsida http://www.ifkkalix.se/