Juho-Teppo Berg klar för IFK Kalix

IFK Kalix är mycket glada över att presentera ytterligare ett nyförvärv, Juho-Teppo Berg återvänder till Kalixfotbollen!

Juho-Teppo ansluter ifrån Övertorneå SK som han representerade under fjolåret. Det är en välmeriterad spelare som bland annat spelat i finska högstaligan tidigare under sin karriär och som nu väljer spel i den röda tröjan. Juho-Teppo är ett känt namn för fotbollssupportrar i Kalix då han tidigare under sin karriär representerat ASSI IF under ett antal säsonger.

I Juho-Teppo får IFK Kalix en anfallsspelare med väldigt god teknik och skarpt målsinne, han kan spela på flertalet positioner offensivt och det är en sevärd spelare som publiken får bevittna på Furuvallen i sommar.

Vi välkomnar Juho-Teppo till IFK Kalix!

Ytterligare presentationer och kontraktsförlängningar publiceras löpande på hemsidan och våra sociala medier.

Publicerad: 2020-02-24 11:01

Detta inlägg finns i sin helhet på IFK Kalix hemsida http://www.ifkkalix.se/