Under dagarna har IFK Kalix gjort klart med två tränare inför säsongen 2021. Det…

Under dagarna har IFK Kalix gjort klart med två tränare inför säsongen 2021. Det är med glädje vi nu kan presentera Jussi-Esko Berg och Kalle Kantola som tillsammans kommer dela ansvaret för seniorlaget 2021.

Jussi-Esko är ett välbekant namn för många i Kalix då han tidigare representerat ASSI IF under många säsonger, han har även flertalet säsonger i Finland bakom sig. Jussi-Esko kommer fungera som en spelande tränare för seniorlaget. Kalle har tidigare spelat fotboll i föreningen och även haft tränaruppdrag tidigare, det är med andra ord en erfaren duo som nu ska ta sig an säsongen tillsammans.

Kalle kommer i första hand ha huvudansvaret för seniorlaget under försäsongen fram till första april då Jussi-Esko ansluter och blir den andra nyckeln i tränarduon. Man får även hjälp av Ingvar Gälman som ingår i IFK Kalix sportråd och som också kommer fungera som mentor och bollplank för de två nya tränarna.

Nu när tränarsidan står klar fortgår också arbetet med att skriva fast spelare och finna eventuella nyförvärv inför säsongen, vi kommer uppdatera hemsidan samt våra sociala medier under vintern och våren.

Detta inlägg finns i sin helhet på Instagram-kontot ifkkalix

Källa: IFK Kalix, Kalix