Helgens godis påse innehåller en superkille som alltid bjuder på ett leende bå…

Helgens godis påse innehåller en superkille som alltid bjuder på ett leende både på och utanför isen. Jesper Junnto har skrivit ett 2 årskontrakt med Kalix Hockey. Till vardags jobbar Jesper inom hemtjänsten och ser till att våra gamla som behöver lite extra hjälp får positiv energi varje dag , Jesper är mycket omtyckt av alla som är i hans närhet inte minst av alla runt om Kalix hockey.
Jesper har haft en positiv utvecklings kurva sen han kom till Kalix och den kommer att fortsätta framöver säger sportchefen Petter Christoffersson.
Jesper är en spelare som är mycket intressant att följa på isen. Med en fantastiskt skridskoåkning och gör de oväntade.

Kan vara en bild av 1 person, utövar en sport och inomhusKan vara en bild av 1 person, spelar ishockey, står och inomhusKan vara en bild av 1 person, spelar ishockey och inomhusKan vara en bild av 2 personer, personer som utövar sport och inomhus


Source