Anton Lundholm – vinner Norrbottens Byggmästareförenings Stora Byggpriset 2021

Anton Lundholm, CEO för PartGroup. Glad och stolt vinnare av Stora Byggpriset 2021.

Anton Lundholm, CEO på PartGroup AB, vinner Norrbottens Byggmästareförenings Stora Byggpriset 2021! Erik Ranängen från Norrbottens Byggmästareförening överraskade Anton Lundholm med blommor och diplom under möte med Lotta Finstorp, Landshövding i Norrbotten i samband med att utnämningen tillkännagavs.

– Det är ett oerhört viktigt pris när det gäller att lyfta fram byggnation i Norrbotten, säger Lotta Finstorp, Landshövding i Norrbotten. Det är verkligen här det händer och vi måste få många människor att flytta hit. Så bostadsbyggande och industribyggande är otroligt viktigt, säger Lotta Finstorp.

– Det var överraskande och glädjande att få priset. Vårt framgångsrecept är att vi har varit tidiga med det vi gör, vi är teknikintresserade och tror mycket på utveckling. Vi ifrågasätter saker och försöker göra dem bättre. Vi har väldigt bra personal. Det bästa med branschen är att det hela tiden är nya saker, nya projekt, nya utmaningar. Det råd jag kan ge alla som står och väljer vad de ska göra i framtiden, är att det i byggbranschen finns väldigt mycket att göra, berättar Anton Lundholm.

Källa: Part Group