Han betalar 2000 kronor i entrépeng / Kiruna IF – KIF Herr

Otto Andersson har fått starka känslor för KIF på kort tid.

Han må vara ny i stan.

Men hans känslor för KIF är redan stekheta.

– KIF betyder så mycket för mig så jag kommer att betala 2000 kronor av mina egna pengar för min entré på lördag, säger Otto Andersson.

 

Läs mer om KIF:s nya ordförande: ”Kirunaborna är så välkomnande” 

 

Som ni säkert reden har snappat upp så är det valfri entré som gäller när Kiruna möter Östersund på lördag (matchen startar 16.00).

Alltså, du går in gratis och väljer sedan hur mycket du vill bidra med till föreningen som entrépeng.

En som verkligen kommer att vara generös på lördag är KIF:s nya ordförande Otto Andersson.

Göteborgsgrabben har bara bott i Kiruna i ett drygt år och varit ordförande i KIF den här säsongen. Men hans brinn och engagemang för föreningen märks lång väg trots det.

Han väljer att betala 2000 kronor i entré på lördag och hoppas att fler ansluter och betalar eller swishar en liten extra slant till föreningen.

– För mig står KIF för så mycket. Jag får en sådan energi av att vara en del av föreningen. Det är en skön gemenskap och glädje och något för oss Kirunabor att samlas kring. Vi ska vara stolta över vårt unga lag som kämpar så trots alla skador och snedstudsar. De är nu när det går tufft som de verkligen behöver vårt stöd, säger Otto Andersson.

 

KIF vill skapa en trevlig lördag tillsammans och kommer att bjuda alla barn på lördagsgodis och vuxna på kaffe. Det sker vid entrén när de kommer in.

Självklart kommer även kioskerna att vara öppna.

– Vi kan inte garantera att laget bjuder på en seger på isen, eftersom man aldrig kan göra det inom idrotten. Men vi kan nästa lova att det blir en högdramatisk ishockeymatch. Det har ju ofta varit riktiga nagelbitare när KIF har spelat den här säsongen, säger Otto Andersson.

 

Mattias Heikki

Gillar du Mattias Heikkis texter på hemsidan?

Visa det genom att swisha en liten slant.

123 601 38 41

 

Författare:

Detta inlägg finns i sin helhet på Nyheter från Kiruna IF – KIF Herr // Svenskalag.se hemsida.

Källa: Kiruna IF Herr, Kiruna