Norrbottens Innebandyförbund har beslutat om vilka som ska bli mottagare till ut…

Norrbottens Innebandyförbund har beslutat om vilka som ska bli mottagare till utmärkelser i Norrbotten för säsongen 2018/2019 i en mängd olika kategorier.
I kategorin “Årets Serniorledare 2018/2019” var Kiruna AIF, IBK Boden Herrar och Öjebyns IBF Damer nominerade där “GruvansGäng” drog det längsta strået.
Även Robert Nutti från Kiruna AIF var nominerad i kategorin “Årets Herrspelare 2018/2019” som vanns av Oskar Forsgren från Allsvenska Wibax Piteå IBK.

Motiveringen till “Årets Seniorledare 2018/2019” löd såhär:

Kiruna AIF Herrar
Simon Higberg, Tomas Salmi, Fredrik Siekas, Patrik Andersson-Junkka & Ida Sturk

Dessa ledare har med bravur, brinnande engagemang och målmedvetenhet lotsat Kiruna AIF herrar genom seriespel, play-off och förbundskval till åter ta klivet upp på förbundsnivå och Herrar Div1 Norrland kommande säsong.
Det var nog många i norra innebandysverige som höll tummarna för Kirunas motståndare och hellre hade sett Kiruna misslyckas, för att slippa innebandysveriges längsta bortaresa i Division 1.
Men hela Kiruna AIF, allt från funktionärer, publik, spelare till dessa ledare i spetsen, ville något annat.
Både i play-off och förbundskval vänder Kiruna AIF på ett storrt underläge från första matcher till seger, vilket visar prov på en enorm styrka, lagmoral och ett stort krigarhjärta för klubbmärket på bröstet, detta som ledarna målmedvetet har ingjutit i spelartruppen under hela säsongen.

Kiruna AIF tackar er alla för stödet under säsongen, tillsammans gjorde vi detta möjligt!

#KirunaAIF #NIBF #GruvansGäng #Division1

 Detta inlägg finns i sin helhet på Instagram-kontot kirunaaif

Källa: Kiruna AIF Innebandy

Kiruna AIF Innebandy, även kallat Gruvans Gäng.