Igår var det skarpt läge vill jag lova. Det var stundtals rött läge och mitt stö…

Igår var det skarpt läge vill jag lova. Det var stundtals rött läge och mitt största fokus var att 3:e person inte skulle komma till skada. Nu kanske ni tror att det handlar om en polisiär insats, men det handlade om något ännu värre. Något som får blodet att frysa till is i mina ådror. Det handlar om att navigera och manövrera ett husvagnsekipage i centrala Stockholm under rusningstid.

Såhär beskrev min bättre hälft det som hände: ”Vi längtade efter en utmaning, ville stresstesta relationen, känna adrenalinet rusa. Skratta faran i vitögat. Prova våra vingar. Utvecklas, möta våra inre demoner. Lösningen för att stilla detta skriande behov stavas centrala Stockholm i rusningstrafik + vårt ekipage med 663:an på rull = sant. Det var vägarbeten, det var profylaxandning, att säga att det var liiite spänt kan eventuellt vara en underdrift. Det var nerver, sekunderna kändes som timmar. Det var snabba beslut utan facit. Ingen drog något vidare på mungiporna.

Men plötsligt blev vägarna färre och smalare, trafiken glesnade, fälten bredde ut sig. Vi såg kor, ekorrar, hästar, rådjur och inte att förglömma -en stor sten som Emil pekade på och glatt utropade ”kolla, ett vildsvin!”. Sedan uppenbarade detta vackra sig. Vi var framme.” Stockholm i mitt ❤️!

Detta inlägg finns i sin helhet på Instagram-kontot emil.i.norralappland

Källa: Emil i norra Lappland, Kiruna