Ny spelarpresentation! Denna gång av en som av vissa kallas ”Mr. Parka Jr” i och…

Ny spelarpresentation! Denna gång av en som av vissa kallas ”Mr. Parka Jr” i och med sina insatser för föreningen. Här får ni veta mer om vår spelande tränare Robert Unga.
Födelseår: 1983
Position: Mittfältare/tränare
Antal matcher i PIK: 121
Sysselsättning: Antenntekniker på Esrange
Favoritlag: Följer inget lag slavisk, men följt ett par tyska lag sporadiskt (främst Fortuna Düsseldorf) sedan jag var där och kikade fotboll.
Favoritmat: Finns alldeles för mycket gott, svårt att välja en sak..
Intressen: Mat & dryck, resa, träning

Hur länge har du spelat fotboll?
Alldeles för länge? -Sedan 5-6 års åldern. Fotbollsfostrad i Kiruna FFs organisation. Gjorde en sejour i Parka 2002-2005. Innan och efter det har det blivit spel med Kiruna FF i div 1,2,3,4,5.

Beskriv dig som fotbollsspelare.
-Bra blick för spelet, bra passningsspel, pådrivare. Inte lika bra bollvinnare som förr i tiden, men står man rätt behöver man inte springa så mycket!

Vad är det bästa med Starka Parka?
-Stämningen och det sociala. Det är en härlig stämning i truppen och organisationen. Så får man träffa sina “gamla” kompisar och även vara förebild för de yngre spelarna.
Vilket är ditt bästa minne från dina år med Starka Parka?
-Har många roliga minnen! Surret i bussen på väg till bortamatcherna, lagfesten 2003, hemmamatcherna i Parka, seriesegern 2015, senaste årets mediacirkus.. Du har gått om farsan i maratontabellen, dags att lägga av nu?
-Nej, jag har redan förlängt kontraktet. Nästa år fyller ju föreningen 70 år, det kan man ju inte missa!
#starkaparka

 Detta inlägg finns i sin helhet på Instagram-kontot parkalompoloik

Källa: Parkalompolo IK