Följ artisten Yajna i hennes dokumentär Woman

Dokumentären Woman om artisten Yajna finns nu på Amazon Prime, US och UK och även på FilmFreeway. Regisserad av Jatin vats och producerad av Yajna Panes.

I Yajnas dokumentär Woman får vi följa med Yajna och hennes två tonåringar på en resa genom Sverige.

Yajna tar oss med till hembygden Kiruna och Vittangi och även till hennes hemmaberg Riksgränsen. Vi får ta del av hur Yajna växte upp i en familj full av kärlek och musik och hur Yajna förälskar sig i musik och i actionsportkulturen. Yajna tar oss med till hennes familj och hennes 5 syskon som är spridda över landet. Vi landar även hemma hos Yajna i Sälen där hon bor och verkar idag.

Genom hela filmen får vi ta del av Yajnas glöd och passion för musik, selflove och att vara sann mot dig själv. Yajna berättar även om hennes mörkaste delar av livet. Hur hon efter en traumatisk skilsmässa faller ner i en djup depression som leder till en psykos. För att ta sig ur depressionen söker Yajna professionell hjälp och hon berättar öppet om hur kärleken till hennes barn och musiken räddade hennes liv.

Filmen handlar om att våga vara dig själv, älska dig själv, tro på dig själv och våga följa dina drömmar. Yajna tar oss med på en öppenhjärtlig och stark resa i ett passionerat hjärta. Yajna brinner för människors lika värde, mental hälsa, veganism, selflove och empowerment.

Källa: Rising Phoenix Enterprise