Home News Kultur & Nöje Castingbolag kommer till Kiruna för att leta barnmodeller

Castingbolag kommer till Kiruna för att leta barnmodeller

0
Castingbolag kommer till Kiruna för att leta barnmodeller

Castingagenterna Sandra Crivelius och Linda Pettersson.

Söndagen den 9 april kommer Stockholmsbaserade castingbolaget -Stella & Hugo Casting till -Kiruna för att leta kamera-glada barn för Polar-n o. Pyrets vinter-kampanj 2017/18.

Norrlands vackra vinter-landskap och idyll-iska vyer gör att Polarn o. Pyret väljer att fota kampanjen vid Riksgränsen. ”De letar efter känslan av härliga krispiga vinter-dagar och vackra norrlandsfjäll, så vilken miljö kunde vara bättre än här uppe?” konstaterar casting-bolaget.

Stella & Hugo Casting reser alltså denna gång upp till Norrland för att leta barn i områdena runt Riksgränsen och Kiruna. De har nyligen jobbat med andra stora företag, bl.a. Lindex, Åhlens och Volvo och jobbar dagligen med att hitta rätt karaktärer och modeller till sina kunders fotograferingar och reklamfilmer. ”Det är ett väldigt roligt jobb och vi träffar många intressanta människor” säger castingagenten Linda Pettersson. Men nu är de alltså på jakt efter ministjärnor som bor i Norrlands vackra landskap. ”Det känns jättespännande och roligt att få komma till Kiruna och se vad de har att erbjuda. Vi ska även försöka se lite mer av landskapet när vi ändå är på plats” säger castingagenterna Sandra Crivelius och Linda Pettersson.

För att hitta rätt barn till kampanjen kommer nu en öppen casting att hållas på Scandic -Ferrum, Kiruna nu på söndag mellan 13.00 – 18.00 för alla barn som gillar att spexa och stå framför kameran.

Har du eller någon du känner barn i rätt storlek som passar för Polarn o. Pyret? ”I så fall ser vi mycket fram emot att träffa er på söndag”, -hälsar Stella & Hugo Casting med stora -leenden.