Home Locals Kiruna FF Förlust med 2-0 borta mot Storfors

Förlust med 2-0 borta mot Storfors

0
Förlust med 2-0 borta mot Storfors

Senast efter matchen mot BAIK hade det lovats en mer positiv analys men efter matchen mot Storfors blev tyvärr inte fallet så den här gången heller för Kiruna FF.

Spelet klickade inte mot Storfors och vi kan inte på något sätt skylla ifrån oss att vi förlorade den här matchen heller. Matchen var jämn på en svårspelad plan men som sagt förutsättningarna var samma för Storfors som för oss. Skillnaden var att vi bjuder på en straff som de förvaltar samt att när vi trycker på i 2a halvlek så sätter vi inte dit bollarna när vi skapar klara chanser. Både Adam och Gibson hade chanser som borde bli mål men ej så. Den ­senare av dem får även sitt andra gula (rött kort) och det försvårar läget när dessutom Storfors stund innan utvisningen mitt i vår press sätter tvåan. Matchen slutar med en förlust och besvikelsen är stor.

Precis som mot BAIK faller vi på att spelet inte kommer igång samt att vi gör individuella misstag framåt och bakåt som gör att vi varken gör mål samt då släpper in mål.

Extra plus får vår yngsta spelare och ytter­back Dencil Nanuseb, vilket känns lovande för fram­tiden om inte annat.

Nu får vi helt enkelt dra fram det norrländska i oss och tagga till för istället för 3 förluster ska det vara 3 poäng hemma mot Gimonäs UIF från Umeå denna helg.

Källa: Kiruna FF