Home Locals Kiruna Karateklubb Träningsläger med VM-meriterade Jimmie Collin

Träningsläger med VM-meriterade Jimmie Collin

0
Träningsläger med VM-meriterade Jimmie Collin
Glada deltagare på träningslägret i Luleå. Foto: Kiruna Karateklubb

Kyokushin karate

Lördag och söndag 4-5 februari arrangerades ett träningsläger i Luleå tillsammans med Sveriges genom tiderna största och mest framgångsrika tävlingsfighter i Kyokushin karate – fullkontakt/knockdown karate – Jimmie Collin, första gradens svarta bälte.

Jimmie Collin har nästan 20 års erfarenhet av tävling och han har många stora mästerskap bakom sig. Bland annat ett antal deltagande på världsmästerskapen i Japan med fina placeringar. Han har också deltagit på Europamästerskapen ett antal gånger.

Många deltagare
Värd för lägret var Luleå Kyokushinklubb och det innehöll många bra tankar och tips hur man kan bli en bättre fighter och tävlingsfighter. Lägret samlade totalt 30 deltagare från Kiruna i norr till Solna i söder. 5 klubbar var representerade, Guldstaden Kyokushin från Skellefteå, Torneå, Luleå, Kiruna och Oyama från Solna.
Kirunaklubben deltog med 8 utövare, både ungdomar och vuxna, som ville höja sin nivå i kumite. De som deltog var Ronnie Pettersson, Peter Göransson, Susanne Burman, Maria Ryytty, Vincent Burman, Hampus Göransson, Dante Molin samt Laurie Mella.
– Alla var otroligt nöjda med lägret och dess innehåll, och ser fram emot nästa läger, sa Ronnie Pettersson, Sempai och huvudinstruktör i Kiruna Karateklubb.

Dags igen
Till hösten är det dags igen för träningsläger med Jimmie Collin. Denna gång är det Kiruna Karateklubb som kommer stå som värd för ett fightingläger med Sveriges största tävlingsfighter genom tiderna!

Jimmie Collin, första gradens svarta bälte, tävlingsfighter med erfarenhet från både VM och EM. Foto: Kiruna Karateklubb

Foto & text: Kiruna Karateklubb