Home Locals Kirunafestivalen Royal Republic till Kirunafestivalen 2017

Royal Republic till Kirunafestivalen 2017

0
Royal Republic till Kirunafestivalen 2017
Lördagen den 1 juli välkomnar vi med stor glädje det svenska rockbandet Royal Republic till Kirunafestivalen.

London, Prag, Krakow, Strasbourg, Gröna Lund Stockholm och KIRUNAFESTIVALEN! Så ser den närmaste turnéplanen ut för det energiska livebandet Royal Republic!

Det blir ett fartfyllt rockband med livespelningar i världsklass som avslutar Kirunafestivalen 2017! Royal Republic bildades i slutet av 2007 men debutalbumet “We Are The Royal” kom först i början av 2010. Med superhiten “Tommy-Gun” och de två andra singlarna samma år, ”Full Steam Spacemachine” och ”Underwear, vann bandet pris som årets mest spelade band på Bandit Radio 2010. Sen dess har idel liveframträdanden avlöst varandra och bandet har även hunnit med att släppa två album varav det senaste, “Weekend Man”, släpptes 2016.

Lördagen den 1 juli välkomnar vi med stor glädje det svenska rockbandet Royal Republic till Kirunafestivalens stora scen för ännu en oförglömlig livespelning.

Kom ihåg – 30% rabatt på priset om du köper din biljett senast den 31 maj!

Besök gärna www.kirunafestivalen.nu för ytterligare festivalinfo.

Några av de tidigare släppta artister till Kirunafestivalen 2017: Magnus Uggla, Weeping Willows, Stiftelsen, Johnossi, SEEB, Wiktoria, John Lindbergs Trio, Sofia Jannok, Vigiland.

Video: Royal Republic – Baby

https://youtu.be/lqceTHjGuX4

 

Video: Royal Republic – When I See You Dance With Another

https://youtu.be/STzVhyLEf44

Källa: Kirunafestivalen