Home Locals Kiruna Sportdykarklubb Kiruna Sportdykarklubb – Vårläger 2017

Kiruna Sportdykarklubb – Vårläger 2017

0
Kiruna Sportdykarklubb – Vårläger 2017
Kiruna Sportdykarklubb har precis avslutat det årliga vårlägret som denna gång arrangerades i Reine, Lofoten. Det har varit en underbar dykvecka både ovanför och under ytan och allt från veteraner till helt färska dykare deltog. Rik natur, vrak och härlig sammanhållning är ett givet recept för ett fantastiskt läger. Nu är vi tillbaka på hemmaplan men nästa dykresa nalkas redan.

STOR BILDVISARE – KLICKA PÅ BILDEN NEDAN

 


Kiruna Sportdykarklubb bildades 1968 av entusiaster med talk och våtdräkter.
Idag består klubben av ca 40 medlemmar där en entusiastisk skara dyker året om i de norska fjordarna. Intresset för film och foto finns hos en del och det UV-filmas och -fotograferas för fullt. Även intresset för krigshistorien är väckt hos en del då många dyk görs på de olika krigsvraken i Nordnorge.