Home News Kultur & Nöje Janesh Vaidya – mer populär än någonsin!

Janesh Vaidya – mer populär än någonsin!

0
Janesh Vaidya – mer populär än någonsin!

I höst besöker han 35 svenska städer med sin föreläsning ’Energize your life’ och släpper samtidigt en ny bok, hans femte i ordningen! 

Indiske författaren och ayurvedapraktikern Janesh Vaidya är en oerhört populär föreläsare och bjuder som alltid på en blandning av allvar och skratt, aha-upplevelser och redskap som vi kan använda oss av för att leva ett liv fyllt av energi.

Vaidya är aktuell med nya kokboken ’Maten från min by’ – fylld med indiska rätter som väcker dina sinnen och lyfter din hälsa till nya nivåer. Vad sägs om chana masala, balti, malai kofta eller mangocurry? Rätter du ätit på restaurang men inte haft möjlighet att prova hemma. Vaidyas tidigare böcker har sålt över 100000 ex bara i Sverige och har översatts till 6 språk.

Janesh Vaidya föreläser i Luleå 24 augusti och Kiruna den 25 augusti.

Hela turnéschemat hittar du på http://janeshvaidya.com/lectures/