Hjärta & Hjärna – Allt ska med!

Välkommen till en inspirerade, motiverande och underhållande föreläsning med Leila Söderholm och Johan Norén.

Lär dig leda din hjärna och hitta dina egna knappar för att framkalla glädje.

Hitta tid och inspiration till att ge kroppen rätt näring och rörelse.

Lär dig sambandet mellan kropp och hjärna, bli inspirerad och få tonvis med motivation och glädje.
Hur identifierar vi faktorer som leder till stress?

Vårt mål är att ni lämnar kvällen fyllda med kraft, motivation och konkreta handlingsplaner.

Leila Söderholm är trebarnsmamman från Lidingö som tävlat i såväl streetracing som kanot. Hon är numera tränare, kostrådgivare, föreläsare & inspiratör med över 20 års erfarenhet från sina områden. Vi kan bland annat se henne som tränings- och hälsoexpert i programmet Vardagspuls på TV4.

Att sömn, relationer och att ha mål i livet är lika viktigt som att äta bra och att röra på sig ger Leila många roliga och konkreta exempel på. Hälsa är en helhet och det vi gör i vår vardag har större effekt än vi tidigare trott. Forskning visar tydligt att vardagsrörelse är livsviktigt. Denna forskningsbaserade föreläsning bjuder på massor av humor, energi och igenkänning – inga pekpinnar eller dåligt samvete. Leila är expert på att fånga alla oavsett vem du är. Deltagarna får med sig en verktygslåda med konkreta strategier för att lätt komma igång.

Johan Norén är hockeyspelaren som blev försäljningschef, VD och sedan långtidssjukskriven till följderna av stressrelaterad ohälsa.

Erfarenheten från idrotten, näringslivet, sjukvården och många år som coach och nyfikenheten till det personliga ledarskapet, har lett till att Johan nu jobbar som rådgivare till några av landets mest framstående företag och organisationer.

Under 2017 drev Johan podcasten träna för hjärnan med gäster som Dr Anders Hansen, Kristin Kaspersen, Mikael Persbrandt, Markoolio, Agneta Sjödin m.fl.

Målsättningen är att du efter föreläsningen ska inneha en ökad kunskap i att identifiera bakomliggande faktorer som orsakar ineffektivitet och stress, arbeta förebyggande för att känna mindre press och minskad stress och en ökad motivation till att skapa den dagliga arbetsglädjen. Livet och jobbet ska inte kännas som ett ända stort krav utan en tid där vi skapar ett långsiktigt må bra!

Sagt om Leila;

“Leila är briljant, på riktigt!” – Mia Törnblom

“Leila både entusiasmerar, ger energi och griper tag om hjärtat” – Amelia Adamo

Sagt om Johan;

“Föreläsningen pendlar mellan skratt och allvar på ett sätt som gör att man vill lyssna mer och mer och mer… ” – Malin Berg, chef, Forsmarks Kraftgrupp AB.

“Vi har helt enkelt fått lite större insikt i vad som egentligen är viktigt i livet” – Kristin Olsén Swedish Orphan Biovitrum AB

Dessutom har vi utlottning av fina priser!

https://www.ticketmaster.se/event/hjarta-hjarna-allt-ska-med-biljetter/536237

Arr: Scensnack