Inspirerande onsdag/torsdag för Notaslagen

Inspirerande onsdag/torsdag för Notaslagen

Möten med två anrika Kamratföreningar alltså. På onsdag är det serieledaren som kommer till Tunavallen. IFK Kalix har öppnat starkt med sex raka segrar. NIK 2 är tvåa med fyra segrar på sina fem matcher.
Kalix har åkt lite hiss de senaste åren. Ifjol var man i trean och Notas vann med 2-0 och 1-0.

I trean rullar bussen till gamla allsvenska (1967) arenan Kamratvallen i Holmsund. Notas gjorde en kanoninsats mot OAFF senast och nu gäller det att följa upp det i ny bortamatch på naturgräs. Västerbottningarna har inte fått den start man hoppats på. Bara en seger på sex matcher. Även ifjol möttes man i början av juni. Då tappade NIK ledning till förlust 2-1 borta och tog revansch via 3-1 hemma i augusti.

Daniel Engberg, tränare:

IFK Kalix, onsdag i div 4:
– Obesegrade Kalix blir en rolig utmaning. Ett lag som vill upp i trean.
– En tidig seriefinal är alltid inspirerande. Bra att vi får spela sådana här matcher. Utvecklande för killarna.

IFK Holmsund, torsdag i div 3:
– Det kommer vara tufft nere i Holmsund. Ett hårt jobbande lag, och det kommer kräva fullt fokus och en ruggig inställning om vi vill komma hem med tre pinnar. Vi har börjat starkt och kommer sälja oss dyrt.

Preliminärt lag mot IFK Kalix:
Morgan
Bergh-Emil-Jonte-Markus
Anton-Olle-Kevin-Flo
Magnus-Atåha
Bänken: Philip-Nino-Bangk

Preliminärt lag mot IFK Holmsund:
Wennberg
Öhman-Lucas-Rasmus-Gylling
Tobias-Sven-Pantzare-Gheis
Jeppa-Lidhammar
Bänken: Jonte-Markus-Viktor-Dany-Kevin-Bergh-Magnus

Anders Sundqvist Herrutskottet

 Detta inlägg finns i sin helhet på Notvikens IK (Herr) hemsida https://www.laget.se/NOTVIKENHERR

notvikensikherr
NIK:s herrar spelar med ett representations lag i div 3 Norra Norrland samt ett andralag i div 4. A-truppen består 2016 av ca 30 spelare där majoriteten är från egna led. Notvikens IK:s hemmaarena, Tunavallen består av tre fotbollsplaner, en gammal mindre konstgräsplan, en toppmodern konstgräsplan och en gräsplan. Dessa planer nyttjas av föreningens olika lag. Div 3 herrar spelar på konstgräset.