Kommunen stöttar MC-kortege

I planeringsförutsättningarna för 2019 är ”mer jämställd fördelning av makt och resurser” ett utvecklingsområde. Under mandatperioden ska Luleå kommun bland annat fokusera på att kraftigt minska mäns våld och trakasserier mot kvinnor.

– När vi fick frågan från ”Män för kärlek” om vi ville vara med och stötta manifestationen var det självklart att svara ja. Kortegen går strax före Pride-paraden. Vi hoppas att den kommer att samla många motorcyklister och sätta fokus på en viktig fråga, säger Roger Jönsson, kommunikationschef (bilden).

Motorcyklisterna samlas klockan 14.00 på parkeringen på Arcus. Klockan 14.15 rullar kortegen in mot centrala Luleå för att stanna på parkeringen bakom stadshuset. Hela kortegevägen framgår av kartan ovanför. 15.00 går sedan Pride-tåget för alla som vill vara med.

 Detta inlägg finns i sin helhet på Vårt Luleå - Luleå kommun (Nyheter) hemsida http://vartlulea.se/specialsidor/rss.4.507f45bf161703c67d92f7aa.htmlKälla: vartlulea.se Luleå kommun