Förlust med 4-0 mot vasst BBK 2

Förlust med 4-0 mot vasst BBK 2

Det var dagen efter BBK vunnit sin första hemmamatch i ettan och man kunde mönstra ett riktigt vasst lag. Många har spelat i div 1 och flera har ambitioner att göra det.

Man kan se på det från två håll. Resultatmässigt var det ju inte så roligt. Men Notas å sin sida hade väl så många som spelat div 3 och flera med ambitionen att göra det och killarna som för tillfället är utanför den startelvan fick sig en rejäl genomkörare och möjlighet att hålla farten uppe.

Hemmalaget startade med hög och intensiv press och det tog ett tag innan Notas kom underfund med hur man skulle hantera det. Första halvlek gick klart till hemmalaget och namnen på målskyttarna (Viktor Selini, Tomas Eriksson och Andreas Wärja) avslöjar lite av BBK:s slagstyrka.

Efter paus blev det lite lugnare och NIK fick mer tid för eget spel. Man blev dock mållösa för första gången i år och mot slutet kom 4-0.

Linus Sundström, ledare:
– Ibland måste man se andra värden än resultatet. Vi får en bra match, tar kampen och under perioder av matchen spelar vi riktigt bra.
– Men det är ett starkt BBK som vinner fullt rättvist.

Anders Sundqvist Herrutskottet

 Detta inlägg finns i sin helhet på Notvikens IK (Herr) hemsida https://www.laget.se/NOTVIKENHERR

notvikensikherr
NIK:s herrar spelar med ett representations lag i div 3 Norra Norrland samt ett andralag i div 4. A-truppen består 2016 av ca 30 spelare där majoriteten är från egna led. Notvikens IK:s hemmaarena, Tunavallen består av tre fotbollsplaner, en gammal mindre konstgräsplan, en toppmodern konstgräsplan och en gräsplan. Dessa planer nyttjas av föreningens olika lag. Div 3 herrar spelar på konstgräset.