Bodens BK väntar i semifinal

Bodens BK väntar i semifinal

NIK tränade tisdag 2/7 och hade sedan en trevlig grillkväll som herrutskottet ordnade. Nu blir det uppehåll med träningsstart igen söndag 21/7.
Vi återkommer med semifinaldatum mot Bodens BK men utgå från att det blir innan serien drar igång borta mot Gimonäs 3/8.

NIK och BBK har faktiskt sprungit på varandra tre gånger i år. Detta under försäsongen. BBK har vunnit komfortabelt i två träningsmatcher, 4-1 och 6-1. Men när det var tävlingskaraktär, gruppspel i Arnes Bil Cup, vann NIK med 1-0.

I den andra semifinalen möts Luleå SK och IFK Luleå.

Anders Sundqvist Herrutskottet

 Detta inlägg finns i sin helhet på Notvikens IK (Herr) hemsida https://www.laget.se/NOTVIKENHERR/Home/NewsRss

notvikensikherr
NIK:s herrar spelar med ett representations lag i div 3 Norra Norrland samt ett andralag i div 4. A-truppen består 2016 av ca 30 spelare där majoriteten är från egna led. Notvikens IK:s hemmaarena, Tunavallen består av tre fotbollsplaner, en gammal mindre konstgräsplan, en toppmodern konstgräsplan och en gräsplan. Dessa planer nyttjas av föreningens olika lag. Div 3 herrar spelar på konstgräset.