Fem mål av Nino – Stiven höll nollan

Fem mål av Nino – Stiven höll nollan

På bilden syns Nino tillsammans med Stiven Valencia Herrera. Stiven som har stort Notashjärta ställde upp då det blev problem på målvaktsfronten. Nu fick inte Stiven mycket att göra men en hållen nolla är alltid en hållen nolla.

Det tog nio minuter innan Nino spräckte nollan. Sedan rullade det på fram till paus med Dany Yassos 6-0 i 44:e. Då hade även Magnus Johansson, Anton Hedqvist och Nino, två gånger till, nätat.
Efter paus gjorde således Nino ytterligare två mål.

Jan-Erik Karlsson, ledare:
– Idag är det inte så mycket att säga. Siffrorna speglar mycket väl hur det såg ut på banan.

Anders Sundqvist Herrutskottet

 Detta inlägg finns i sin helhet på Notvikens IK (Herr) hemsida https://www.laget.se/NOTVIKENHERR/Home/NewsRss

notvikensikherr
NIK:s herrar spelar med ett representations lag i div 3 Norra Norrland samt ett andralag i div 4. A-truppen består 2016 av ca 30 spelare där majoriteten är från egna led. Notvikens IK:s hemmaarena, Tunavallen består av tre fotbollsplaner, en gammal mindre konstgräsplan, en toppmodern konstgräsplan och en gräsplan. Dessa planer nyttjas av föreningens olika lag. Div 3 herrar spelar på konstgräset.