Skogså IF till Tunavallen på måndag

Skogså IF till Tunavallen på måndag

Div 4 Norra verkade ju ett tag vara avgjord då IFK Kalix inledde med elva raka segrar. Men det kan gå fort även i fotboll. Måndagens gäster gav Kalix deras första förlust i höstupptakten och i helgen fixade GMFF/Gällivare samma sak. Så nu är det en öppen historia igen.

NIK 2:s form är fin. Den imponerande vändningen mot Lira i onsdags då 1-3 i paus blev 4-3 innebar femte raka segern. Precis efter IFK Kalix och strax före Skogså och GMFF/Gällivare i tabellen.

2017 hamnade ett försvarsstarkt Skogså som näst bästa representationslag och fick kvala till div 3. Då besegrade man NIK 2 båda matcherna. Men sedan har Notas vänt trenden. Dubbla segrar i fjol och vinst med 3-0 på Åvallen i våras.

Tänkt lag:
Morgan
Philip B-Jonte L-Lucas L-Markus E
Flo T-Sven ES-Gheis G-Emil L
Magnus J-Nino T
Bänken: Bangk K- Oskar P-Ahmed J

Anders Sundqvist Herrutskottet

 Detta inlägg finns i sin helhet på Notvikens IK (Herr) hemsida https://www.laget.se/NOTVIKENHERR/Home/NewsRss

notvikensikherr
NIK:s herrar spelar med ett representations lag i div 3 Norra Norrland samt ett andralag i div 4. A-truppen består 2016 av ca 30 spelare där majoriteten är från egna led. Notvikens IK:s hemmaarena, Tunavallen består av tre fotbollsplaner, en gammal mindre konstgräsplan, en toppmodern konstgräsplan och en gräsplan. Dessa planer nyttjas av föreningens olika lag. Div 3 herrar spelar på konstgräset.