Kiruna på besök – Engberg ruskar om

Kiruna på besök – Engberg ruskar om

Magnus Johansson (bild) kommer in från start. Viktor Skogfält debuterade från start mot Morön och får förnyat förtroende. Robert Lidhammar och Jonathan Pantzare får nya positioner.

Daniel Engberg, tränare:
– Winners never quit, and quitters never win. Efter två lite tuffare matcher citerar jag legenderariske footballcoachen Vince Lombardi.
– Mot Baik fick vi inte alls spelet att klicka och det är vi så klart inte nöjda med. Mot Morön tycker jag vi spelar bra fram till sista tredjedelen. Där var vi lite bekväma.
– Det har vi pratat om och jobbat på i veckan. En träningsvecka som jag tycker ger goda förhoppningar om en bra match på söndag.

Klassiska KFF har nog inte samlat så många poäng som man hoppats men en vändning kan anas. Efter förlust mot LSK (1-2) i höstupptakten och sedan hemska 4-7 mot IFK Holmsund kördes BAIK över med 6-1 på Lombia förra omgången.

Tänkt lag:
Wennberg
Pierre B-Rasmus K-Rickard H-Gylling
Pantzare-Viktor P-Viktor S-Lidhammar
Jesper J-Magnus J
Bänken:
Lucas L-Tobias P-Gheis G-Sven ES-Dany Y-Atåha A-Emil L

Anders Sundqvist Herrutskottet

 Detta inlägg finns i sin helhet på Notvikens IK (Herr) hemsida https://www.laget.se/NOTVIKENHERR/Home/NewsRss

notvikensikherr
NIK:s herrar spelar med ett representations lag i div 3 Norra Norrland samt ett andralag i div 4. A-truppen består 2016 av ca 30 spelare där majoriteten är från egna led. Notvikens IK:s hemmaarena, Tunavallen består av tre fotbollsplaner, en gammal mindre konstgräsplan, en toppmodern konstgräsplan och en gräsplan. Dessa planer nyttjas av föreningens olika lag. Div 3 herrar spelar på konstgräset.