Åström/Selberg i högform på Bryggeriet Hangout-kvällen

Andreas Selberg och Kristoffer Åström skapade en tajt singer-songwriterkänsla på Bryggeriet Hangout.

Lördag 31 augusti bjöds det på rejäl dos av Åström/Selberg på Bryggeriet Luleå som gästades av Kristoffer Åström och Andreas Selberg. Duon hade lite av en världspremiär med lokalproducerad musik av bästa slaget.

Bryggeriet Luleå är en av Luleås coolaste barer men samtidigt ett musikhak. En gång i månaden bjuder man in liveakter och gör att gästerna får lyssna på skön musik, träffas i en mysig barmiljö och hänga. Senaste akten var Kristoffer Åström och Andreas Selberg, båda med gedigen musikbakgrund från olika konstellationer. Nu har de jobbat ihop och förmedlar låtar med influenser från från den amerikanska singer-songwriter-världen, personliga texter och tydliga texter som berör på djupet.

Det var en mycket nöjd och påtagligt känslosam Andreas Selberg som tackade för att det var så många som kommit för att ta del av spelningen.

–Det känns fantastiskt att få se så många av er här ikväll. Även fast jag inte direkt ser er med lamporna rätt i ansiktet, inledde Andreas lördagens spelning innan de första välljudande ackorden klingade från hans gitarr.

Förband och gästartist innan firma Åström/Selberg spelade var skönsjungande Moa Sjöberg som värmde upp publiken och skapade en härlig stämmning.

 

Videoklipp från kvällen

Publicerat av Bryggeriet Hangout Lördag 31 augusti 2019