Notas vill bryta trenden i Ohtanajärvi

Notas vill bryta trenden i Ohtanajärvi

OAFF:s tabellrad förutspår en betydligt mer målsnål historia. De fem matcherna efter sommaruppehållet har gett två kryss (1-1) och tre förluster med 0-1. En spelare i form är målisen Felix Pekkari som fått lovord i var och varannan match.

Vårmötet vann NIK med klara 5-0. Mest anmärkningsvärt är dock OAFF:s möten med tabellettan Morön. MBK har ju tolv segrar. Sedan har man ett kryss och en förlust. Och båda poängtappen har kommit mot OAFF.

Daniel Engberg, tränare:
– Bortamatch mot OAFF är alltid en tuff uppgift. Ett hårt jobbande lag som är starka i djupled och tuffa på fasta situationer.
– Det kommer att bli en spännande utmaning. Vi ska vara rädd om nollan bakåt och fortsätta jobba med snabba passningar och mycket rörelse framåt.

Tänkt Notaslag:
Wennberg
Lukas L-Rasmus K-Rickard H-Gylling
Pantzare-Viktor P-Viktor S-Lidhammar
Magnus J-Jesper J
Bänken:
Sven ES-Gheis G-Atåha A-Tobias P-Nino T-Emil L-Jonte L

Torbjörn Johansson Kansliet

 Detta inlägg finns i sin helhet på Notvikens IK (Herr) hemsida https://www.laget.se/NOTVIKENHERR/Home/NewsRss

notvikensikherr
NIK:s herrar spelar med ett representations lag i div 3 Norra Norrland samt ett andralag i div 4. A-truppen består 2016 av ca 30 spelare där majoriteten är från egna led. Notvikens IK:s hemmaarena, Tunavallen består av tre fotbollsplaner, en gammal mindre konstgräsplan, en toppmodern konstgräsplan och en gräsplan. Dessa planer nyttjas av föreningens olika lag. Div 3 herrar spelar på konstgräset.