Så spelas kvalet – NIK möter Frösö IF

NIK kommer att börja hemma helgen 5-6/10 med retur borta helgen efter, 12-13/10.

Vinnaren i detta möte spelar sedan hemma/borta mot tolvan i div 2. Det kan bli Täfteå IK, Sandviks IK, Kramforsalliansen eller Anundsjö IF. NIK börjar i så fall hemma 19-20/10 och spelar borta 26-27/10.

Anders Sundqvist Herrutskottet

 Detta inlägg finns i sin helhet på Notvikens IK (Herr) hemsida https://www.laget.se/NOTVIKENHERR/Home/NewsRss

notvikensikherr
NIK:s herrar spelar med ett representations lag i div 3 Norra Norrland samt ett andralag i div 4. A-truppen består 2016 av ca 30 spelare där majoriteten är från egna led. Notvikens IK:s hemmaarena, Tunavallen består av tre fotbollsplaner, en gammal mindre konstgräsplan, en toppmodern konstgräsplan och en gräsplan. Dessa planer nyttjas av föreningens olika lag. Div 3 herrar spelar på konstgräset.