Läget inför Notasherrarnas kvalretur

Läget inför Notasherrarnas kvalretur

– Känslan efter söndagen är att nollan bakåt var väldigt viktig. Vi har nu spelat 460 minuter utan att släppa in ett mål. Tycker vi gör en bra match. Kanske inte riktigt kommer upp i det offensiva spelet till den nivån vi kan. Däremot defensivt jobbar hela laget väldigt hårt tillsammans. Vilket kommer krävas på lördag också.

Hur ser det ut med spelarna?
– Trots en del sargade kroppar har vi haft bra fart på träningarna både under måndagen och tisdagen. Vi får nog tyvärr räkna in Pierre Bohman (som klev av tidigt med knäproblem i söndags) till en redan lång skadelista (Öhman, Jacke, Bergh och Hedqvist).
– Däremot är jag hoppfull om att (Victor) Skogfält ska kunna åka med på fredag. Lucas (Lundqvist) har tränat och är tillgänglig igen.

Resten av veckan:
Onsdag: Ledigt
Torsdag: Träning
Fredag: Bussen rullar efter lunch
Lördag: Avspark 13.00

Anders Sundqvist Herrutskottet
notvikensikherr
NIK:s herrar spelar med ett representations lag i div 3 Norra Norrland samt ett andralag i div 4. A-truppen består 2016 av ca 30 spelare där majoriteten är från egna led. Notvikens IK:s hemmaarena, Tunavallen består av tre fotbollsplaner, en gammal mindre konstgräsplan, en toppmodern konstgräsplan och en gräsplan. Dessa planer nyttjas av föreningens olika lag. Div 3 herrar spelar på konstgräset.