Idag tar vi tempen på en riktig Notasprofil. Han har funnits med kring herrfotbo…

Idag tar vi tempen på en riktig Notasprofil. Han har funnits med kring herrfotbollen sedan nuvarande tränarna var finniga tonåringar och Svesse fortfarande hade hår på huvudet. Greger Forsberg är en uppskattad pratkvarn som alltid har något ”fyndigt” att säga. En älskad figur av spelare från en mängd generationer.

Vem är du och vad är din roll i dagens Notas? – Greger Forsberg. Min roll är att hjälpa Uffe och Nicke och vara en stämningshöjare.

Skillnaden mellan Notviken för tio år sedan och dagens?
– Dagens Notas jämfört med för tio år sedan är som att jämföra Formel 1-bilar från nu och då. Man kan säga att det har gått framåt.

Vad är dina bästa minnen från alla dina år i gul/svart?
– Bästa minnet är inte så gammalt. Givetvis avancemanget till div 2.

Bästa minnen:
1 Avancemanget till div 2.
2 Bragden i Bureå Notas var en gång över strecket på hela säsongen och det var sista matchen.
3 En träning då en varm korv med spad hamnade i en vattenflaska som som Engberg svepte, för att sedan spy. ( jag var oskyldig ).
4 Första gången vi hade föräldramatch med äldsta sonen. Har aldrig varit med om en sämre domarinsats ( domaren ingår i årets A-trupp ). Han är näst äldst i truppen.
5 Detta är inte ett minne utan en dröm jag har. Att jag och Uffe får spela ihop på topp tillsammans.
Det var en prestigefull fotbollstennisturnering i måndags. Hur imponerade blev du av vinnande laget med Bergh, Engberg, Öqvist och Svesse?
– Fotbllstennisen kändes som att den var riggad. Vet ej om den hade klarat en granskning av UEFA.

De fem bästa spelarna du sett i Notas?
– @tobbenummer11 , @dannebaggio , @jesperjacobssonn , @o_vee , @magnusjohansson27 💛🖤

 Detta inlägg finns i sin helhet på Instagram-kontot notvikensik

Källa: Notvikens IK (Herrar), Luleå

notvikensikherr
NIK:s herrar spelar med ett representations lag i div 3 Norra Norrland samt ett andralag i div 4. A-truppen består 2016 av ca 30 spelare där majoriteten är från egna led. Notvikens IK:s hemmaarena, Tunavallen består av tre fotbollsplaner, en gammal mindre konstgräsplan, en toppmodern konstgräsplan och en gräsplan. Dessa planer nyttjas av föreningens olika lag. Div 3 herrar spelar på konstgräset.