Vi välkomnar på kort tid två nya kollegor. Här kan du bekanta dig med Linus – oc…

Vi välkomnar på kort tid två nya kollegor. Här kan du bekanta dig med Linus – och håll utkik efter en post med Jens Oddbratt inom kort.
Linus kommer ifrån en bakgrund som IT-konsult. Han är ursprungligen från Arvidsjaur och efter 20 år i Stockholm och Norrköping blir han och familjen Pite-bor.
Hej Linus Boström! 👋

Vad kommer du att jobba med på #LTUBusiness?
Jag kommer att jobba med affärsutveckling och #innovationsledning. Mina första uppdrag blir att marknadsvalidera innovationer inom gruv- och råmaterialsektorn på uppdrag av EUs innovationsinstitut, EIT. Jag kommer också att arbeta nära Luleå tekniska universitet och regionala företag i projektet Samverkan för Innovation och Tillväxt.

Vad lockade dig med jobbet?
Jag har jobbat som konsult i många år tidigare, men LTU Business är det första bolaget som jag stött på som har ett tydligt syfte – att skapa en hållbar utveckling i regionen. Det känns som något jag själv kan skriva under på och vill jobba mot.
Du flyttar hem från Stockholm – vad ser du fram mest emot?
Det känns bra att ha närmare till nära och kära, samtidigt som det självklart är en sorg att lämna vänner i Stockholm. Att ha tillgång till naturen och närhet till allt känns som ett enklare liv.
Linus Boström börjar på LTU Business den 4 maj 2020 och kommer att vara baserad i Luleå/Piteå. 🌍 Say hi to Linus, one of our new business developers! He’ll start on projects for EIT RawMaterials and #LuleåUniversityofTechnology

Detta inlägg finns i sin helhet på Instagram-kontot ltubusiness

Källa: LTU Business, Luleå