Att vara ute är inne – hitta bästa platsen med vår karta


Givetvis ska man fortfarande vara noga med att hålla ordentligt avstånd även när man befinner sig utomhus, men om man möts i naturen och dricker nykokt kaffe där det enda ljudet som hörs är sprakandet från elden lär inte avståndet göra att ni inte hör varandra.

Träffas ansvarsfullt

Att vara ute i naturen, att röra sig och att träffas på ett ansvarsfullt vis är alla bra knep till att kunna se lite ljusare på livet även i vintermörkret.

För att underlätta för er som längtar efter uteliv i ensamhet eller i sällskap erbjuder vi på Luleå kommun behändiga besök på grillplatser runt om i stan. Skötseln av dessa grillplatser genomförs i samarbete mellan Parkförvaltningen, Kultur- och fritidsförvaltningen och Arbetsmarknadsförvaltningen och vi håller platserna rustade och fyllda med ved färdig för brasan under hela vinterperioden.

Hitta en plats nära dig

En nyhet för att göra det ännu lättare för dig att hitta dessa platser är att vi i dagarna har lanserat sökning efter grillplatser på vår kommunkarta. Den hittar du på Luleå kommuns webbplats, lulea.se.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Följ instruktionerna på bilden nedan.Source link