Mickes Cykelverkstad blir Cykelfixarna

De nya ägarna Mats Lundström och Per Nilsson flankerar Mikael Livbom som drivit Mickes Cykelverkstad.

Efter 10 år som cykelmekaniker har Mikael Livbom, Mickes Cykelverkstad bestämt sig för pension. I samband med det får den omtyckta verkstaden på Varvet nya ägare. Det är Mats Lundström och Per Nilsson som tar över och de tänker driva ”en riktig cykelverkstad” i samma anda som Micke gjort, men under det nya namnet – Cykelfixarna. 

– Vi är stolta att ta över verksamheten och Cykelfixarna kommer att drivas med samma nyckelord som Micke har haft: ”snabb- och bra service till rätt pris och det är här du kan du köpa din nya cykel manuell eller elektrisk”, säger de nya ägarna Mats Lundström och Per Nilsson.

Cykling ökar

De senaste åren och inte minst i år har antalet cyklister ökat och ju fler som cyklar desto fler behöver någon gång få hjälp med reparation eller en översyn av sin cykel.

– Under säsong är det i snitt mellan tio och femton kunder varje dag. Det vanligaste felet är punktering och det brukar för det mesta gå ganska fort att åtgärda, säger Mikael Livbom som också passar på att tacka alla kunder under åren och önskar de nya ägarna all lycka.

De nya ägarna hälsar såväl gamla som nya kunder välkommen till Cykelfixarna och vill pusha för ett starterbjudande på service.

– Perfekt att lämna in cykel nu innan säsong när det fortfarande är mycket snö och den är klar för användningen när vårsolen börjar värma om några månader, avslutar Per Nilsson.

Källa: Cykelfixarna, Luleå