Salong Icon flyttar till nya lokaler med öppningserbjudanden hela mars

Angelica och Evelina välkomnar sina kunder till Salong Icons nya lokaler från och med den 1 mars. Under hela mars månad gäller speciella öppningserbjudanden.

– Den 1 mars fortsätter vi vår verksamhet i nya luftiga lokaler på Södra Smedjegatan 5A i Luleå. Och det blir fina öppningserbjudanden hela månaden, berättar Angelica och Evelina som driver Salong Icon.

Angelica och Evelina startade Icon för två år sedan. Salongen har en trogen kundkrets som trots pandemin bokat klippningar och behandlingar i princip som vanligt.

– Vi är mycket noga med handsprit och att använda munskydd och visir när vi är nära våra kunder. Eftersom vi är två som jobbar här blir det aldrig fler än fyra i salongen, och det går bra att hålla avstånd mellan kunderna, berättar Evelina.

– Dessutom erbjuder vi de som vill att boka tid som ensam kund i salongen. Det har varit mycket uppskattat, konstaterar Angelica.

I de nya lokalerna blir det ännu rymligare och luftigare.

– Det är också lättare att hitta till vår nya adress, Södra Smedjegatan 5A. Den nya lokalen ligger dessutom på markplan, så att våra kunder slipper att gå i trappor, som det var upp till den tidigare lokalen, säger Evelina.

Stort utbud av skönhetsbehandlingar

Angelica och Evelina är båda frisörer med flera år på nacken. De är också utbildade och diplomerade inom en rad olika skönhetsbehandlingar.

– Förutom klippning, färgning och hårvård erbjuder vi bland annat nagelbehandlingar, fransförlängningar, lashlift, ögonbrynsplockning och sugaring – en slags hårborttagning, berättar Angelica.

I samband med flytten till nya lokalen bjuder Salong Icon på en rad öppningserbjudanden.

– Den som klipper sig får gratis ögonbrynsplockning. Och färgar man håret är klippningen gratis. Dessutom ger vi tio procents rabatt på alla övriga behandlingar. Studenter och pensionärer för en rabatt på 15 procent. Alla dessa erbjudanden gäller under hela mars månad, säger Evelina.

Veganska hårvårdsprodukter

I salongen finns också en rad hår- och skönhetsprodukter att köpa.

– Vi har till exempel börjat sälja det svenska hårvårdsmärket Björk. Deras sortiment är veganskt, förutom vaxerna. För var tionde Björk-produkt vi säljer planteras det ett träd i Vi-skogen. Det är vårt sätt att bidra till miljöarbetet, förklarar Angelica.

Evelina och Angelica hälsar alla välkomna till nya lokalen och tipsar om att det går fint att besöka dem för gratis konsultation.

– Det kanske kan passa nu när våren närmar sig och man kanske vill fräscha upp sig lite, säger Evelina.

Källa: Salong ICON