Nya poäng på spel borta mot Täfteå IK | Notvikens IK Herrfotboll
Nya poäng på spel borta mot Täfteå IK

Ifjol slutade det enda inbördes mötet 1-1 i sista matchen för säsongen på Tunavallen (bilden). Jonathan Pantzare gjorde NIK:s mål.
Täfteå är i bra form och har haft ett tufft program. Senaste tre matcherna har man haft BBK, Friska Viljor och Team TG. Där har det blivit seger på Boden Arena och kryss i derbyt mot TG i onsdags.

För Notas håller vi alla tummar för att det skall lossna i målskyttet. Mot BAIK fanns åtskilliga lägen inne i boxen. Den här gången skall bolluslingen in.

Jacob Engström, ass tränare:
– Vi tar med oss delar av anfallsspelet som vi hade senast mot BAIK. Stundtals kommer vi till en del halvfarliga lägen men det gäller att vi fullföljer det hela vägen och får in bollen i mål.
– Defensivt måste vi ligga rätt i våra positioner och vara aggressiva när de tar sig in på vår planhalva.
– Utöver det måste vi vinna våra minidueller i matchen och ta ett stenhårt jobb för varandra.

Trupoen:
Harry J, Axel R, Rasmus K, J Gylling, Atåha A, Lukas L, Emil L, Sven ES, Ethany M, J Kåreborn, H Drugge, V Skogfält, H Berlin, Magnus J, Nino T, Jesper J, Ante VH

Rapportering:
Ambitionen är att berätta vad som händer i gruppen “Notisen” på Facebook.

Detta inlägg finns i sin helhet på Webbplatsen www.laget.se

Källa: Notvikens IK (Herrar), Luleå

NIK:s herrar spelar med ett representations lag i div 3 Norra Norrland samt ett andralag i div 4. A-truppen består 2016 av ca 30 spelare där majoriteten är från egna led. Notvikens IK:s hemmaarena, Tunavallen består av tre fotbollsplaner, en gammal mindre konstgräsplan, en toppmodern konstgräsplan och en gräsplan. Dessa planer nyttjas av föreningens olika lag. Div 3 herrar spelar på konstgräset.