BC Luleå och Luleå Energi förlänger samarbetet

Här är ett glädjande besked för BC Luleå.
Luleåklubben fortsätter att samarbeta med den mångåriga partnern Luleå Energi.
”Luleå Energi är ett fantastiskt företag som tänker både på elit och bredd”, säger BC Luleås klubbdirektör Lars Mosesson.

Luleå Energi är en av BC Luleås mest trogna samarbetspartners. Därför är det mycket glädjande att parterna har bestämt sig för att fortsätta jobba tillsammans.

”Luleå Energi är ett fantastiskt företag som tänker både på elit och bredd. Vi har dessutom förmånen att ha Sveriges bästa basketarena som bär deras namn. Vi är mycket glada att ha dem som en långsiktig samarbetspartner som arbetar för vår och Luleås fortsatta utveckling”, säger BC Luleås klubbdirektör Lars Mosesson.

Det mest uppenbara är förstås namnet på Sveriges främsta basketarena – Luleå Energi Arena. Men utöver det har BC Luleå och Luleå Energi ett avtal som är designat för att utveckla båda parter.

”Luleå Energi ställer även sunda krav på vår klubb att vi ska jobba med projekt som kommer gynna ungdomar.  Det finns viktiga punkter i avtalet som gör att vi som förening utvecklas i rätt riktning. Det tycker vi är väldigt positivt”, säger Mosesson.

”Vi tycker det är viktigt att stödja såväl elit- som barn-och ungdomsidrott, det är ett viktigt inslag i samhällsutvecklingen och i att skapa ett attraktivt Luleå”, säger Carina Zolland, chef Marknad Luleå Energi.

Lars MosessonSamarbete

Författare: Max Wiik

Detta inlägg finns i sin helhet på BC Luleå hemsida.

Källa: BC Luleå, Luleå

BC Luleå är en av Sveriges elitklubbar i basket med en framgångsrik historia och en ny spännande era framför sig.