Notasherrarna går för revansch mot tabellettan | Notvikens IK Herrfotboll
Notasherrarna går för revansch mot tabellettan

När lagen möttes på Tunavallen var NIK mitt uppe i den hemska svit som satt laget i det läge som man befinner sig i. Mot slutet har det dock varit ett Notas som börjat plocka poäng. Bara en förlust på de åtta senaste matcherna känns mycket bättre. Och det känns trots skillnaden i tabellposition som att NIK åker med en rimlig förhoppning om att ta revansch för de snöpliga 0-1 i början av september. Mycket kan hända i ovissa slutomgångar.

Team TG är värdiga serieledare. Inget snack om det. Men man är inte omöjliga. Efter mötet med Notas har man spelat åtta matcher och det har blivit förluster mot Sandvik och Umeå FC samt ett kryss mot Täfteå. NIK får kanske låtsas vara ett Umeålag.
Dock visade sig Team TG vara bäst när det gäller och besegrade Friska Viljor med 2-1 två gånger på en vecka i början av oktober.

Jacob Engström, ass tränare:
– På förhand är det så klart en tuff bortamatch mot ett Team TG som har seriesegern i sikte.
– Vi gjorde en bra match mot dem hemma på Tuna där vi förtjänade minst en poäng, men det är historia nu.
– Det gäller att vi sätter defensiven som vi gjorde senast mot FV och tar jobbet för varandra i 90 minuter, då kommer vi sätta oss själva i en bra sits för att kunna ta poäng

Notas trupp:
Morgan G, Harry K, Isak A, D Öhman, Rasmus K, Atåha A, J Gylling, R Lidhammar, J Kåreborn, E Mahoto, H Drugge, J Pantzare, Sven ES, Jesper J, Ante VH, Magnus J, Nino T, H Berlin

Hela omgången
Lördag 13/11
11.00 Yttergogdal – BAIK
13.00 Frösö IF – Stöde IF
13.00 IFK Östersund – Bodens BK
14.00 Friska Viljor – Umeå FC Akademi
17.00 Team TG – NIK
Söndag 14/11
13.00 Sandviks IK – Storfors AIK
15.00 Gottne IF – Skellefteå FF

Rapportering
OBS: Norrmedia sänder på nsd.se och kuriren.nu
NIK rapporter på Facebooksidan “Notisen”.

Detta inlägg finns i sin helhet på Webbplatsen www.laget.se

Källa: Notvikens IK (Herrar), Luleå

NIK:s herrar spelar med ett representations lag i div 3 Norra Norrland samt ett andralag i div 4. A-truppen består 2016 av ca 30 spelare där majoriteten är från egna led. Notvikens IK:s hemmaarena, Tunavallen består av tre fotbollsplaner, en gammal mindre konstgräsplan, en toppmodern konstgräsplan och en gräsplan. Dessa planer nyttjas av föreningens olika lag. Div 3 herrar spelar på konstgräset.