Stryk mot tabellettan trots bra insats | Notvikens IK Herrfotboll
Stryk mot tabellettan trots bra insats

Om nu Notas skulle åka ut är det inte insatser som den här som är skulden.
Dock blir det stryk. TG leder serien och hittar ett sätt att vinna. Notas är näst sist och gör det inte.
I en jämn första halvlek kommer 1-0 när man väntar på paussignalen. Notas har haft en bra period när TG kommer upp och slår ett inlägg mot ett organiserat NIK. Vid bortre dyker en forward upp och stöter in ledningsmålet.

Andra halvlek var långa stunder riktigt bra av Notas. Man etablerade rejält tryck på serieledaren och kvitteringen hängde i luften. Närmast 1-1 var Ante Vukusic Hjelm som fick en dubbelchans där andra skottet träffade en ensam försvarare på mållinjen.

Anton Bergh, ass tränare:
– Såklart är det tungt. Här skall vi utan att skämmas kunnat få med oss poäng. Men det känns som att poängen vi “knyckt” med oss i år är lätträknade.
– Nu är det bara att lita till turen och rätt resultat och hoppas att sex poäng kan räcka.

Nästa match
Lördag 20/11 kl.13:30 hemma mot Täfteå IK

Detta inlägg finns i sin helhet på Webbplatsen www.laget.se

Källa: Notvikens IK (Herrar), Luleå

NIK:s herrar spelar med ett representations lag i div 3 Norra Norrland samt ett andralag i div 4. A-truppen består 2016 av ca 30 spelare där majoriteten är från egna led. Notvikens IK:s hemmaarena, Tunavallen består av tre fotbollsplaner, en gammal mindre konstgräsplan, en toppmodern konstgräsplan och en gräsplan. Dessa planer nyttjas av föreningens olika lag. Div 3 herrar spelar på konstgräset.