AXEL SISTA UTPOST! 20-årige Ludvikasonen Axel Rindeskog läser till fysioterapeu…

AXEL SISTA UTPOST!

20-årige Ludvikasonen Axel Rindeskog läser till fysioterapeut på LTU och har hunnit halvvägs i sin treåriga utbildning. 2022 kommer han även fortsättningsvis att vara en av Notasherrarnas sista utposter.

Så här långt har det inte blivit något framträdande i A-lagssammanhang men Axel känner att han utvecklats på ett bra sätt:
– Förra säsongen var sur, tråkigt att åka ur div 2 där det kändes som om vi hade lite otur med skador och bollar som inte riktigt ville studsa vår väg.
– För egen del så var det ändå en givande säsong där jag kände att jag lärde mig mycket och utvecklade mitt spel.

– Inför säsongen 2022 så känns det bra, vi har fått in många duktiga unga spelare samtidigt som jag tycker vi har fått behålla en majoritet av stommen som vi hade förra säsongen.
– Jag ser fram emot en ny säsong och hoppas kunna fortsätta utvecklas under nya tränarteamet samtidigt som vi förhoppningsvis kan var med och slåss om seriesegern i båda serierna.

 Detta inlägg finns i sin helhet på Instagram-kontot notvikensikherr

Källa: Notvikens IK (Herrar), Luleå

NIK:s herrar spelar med ett representations lag i div 3 Norra Norrland samt ett andralag i div 4. A-truppen består 2016 av ca 30 spelare där majoriteten är från egna led. Notvikens IK:s hemmaarena, Tunavallen består av tre fotbollsplaner, en gammal mindre konstgräsplan, en toppmodern konstgräsplan och en gräsplan. Dessa planer nyttjas av föreningens olika lag. Div 3 herrar spelar på konstgräset.