LUCAS ÄR MED! Det blir mycket glädjande en femte säsong i Notaströjan för backe…

LUCAS ÄR MED!

Det blir mycket glädjande en femte säsong i Notaströjan för backen Lucas Lundqvist. Lucas som fyller 32 år i april kom till NIK inför säsongen 2018 och har hunnit med 57 seriematcher i gula tröjan, varav 20 senaste säsongen. Ett mål hittar vi också, i 3-0-segern hemma mot Harads IF 2019.

När Lucas tänker tillbaka på 2021 lyder summeringen:
– För egen del var det en av mina bättre säsonger, jag var i stort sett helt skadefri tills höften sa upp sig i slutet. Givetvis tråkigt att inte kunna bidra när det stod så mycket på spel, speciellt mötena med UFC Akademi.
– För laget kändes det som att vi hade svårt att hitta jämnheten och målskyttet, men många har utvecklats mycket och byggt på rutin av division II vilket såklart är positivt både individuellt och för oss som lag.

Och inför säsongen 2022:
– Efter säsongen var man väldigt besviken över degraderingen men nu har man hittat tillbaka och jag ser det som en rolig utmaning att försöka studsa tillbaka till division II. Jag tycker att man redan nu känner en positiv anda i gruppen med många nya ansikten. Det kommer ta lite tid att lära känna varandra och nya idéer men jag tror vi kan ha något riktigt riktigt bra på gång 2022!

– Jag kan tillägga att det är många som ska kilas in och att vi kommer att ta in konsulthjälp från Umeå för att leda arbetet!

 Detta inlägg finns i sin helhet på Instagram-kontot notvikensikherr

Källa: Notvikens IK (Herrar), Luleå

NIK:s herrar spelar med ett representations lag i div 3 Norra Norrland samt ett andralag i div 4. A-truppen består 2016 av ca 30 spelare där majoriteten är från egna led. Notvikens IK:s hemmaarena, Tunavallen består av tre fotbollsplaner, en gammal mindre konstgräsplan, en toppmodern konstgräsplan och en gräsplan. Dessa planer nyttjas av föreningens olika lag. Div 3 herrar spelar på konstgräset.